Over mij

Ik ben Mariska Visser, HBO-gediplomeerd natuurgeneeskundige voor dieren en gecertificeerd dōTERRA Wellness Advocate.  Hierbij wil ik jouw dier zoveel mogelijk natuurlijk ondersteunen met verschillende behandelingsmethoden.

In mijn mobiele praktijk voor paarden, honden en katten werk ik met Bach bloesems, homeopathie, fytotherapie, Tteam, massage en met name aromatherapie. In 2017 ben ik de etherische oliën van dōTERRA tegengekomen en ben mij daar helemaal in gaan verdiepen. Daarbij word ik opgeleid door dierenarts Janet Roark, ‘the essential oil vet’ uit Amerika. Met deze etherische oliën geef ik paarden en honden aromamassages en zet ik deze oliën ook veelvuldig in bij een consult.

Ook kan je in mijn praktijk terecht voor de verkoop van etherische oliën, voedingssupplementen en natuurlijke middelen voor dieren.

Mijn missie is om dieren zo natuurlijk mogelijk in gezondheid te houden. Wil jij dit ook?

Ik ben Mariska, 15 jaar samen met Thijs en onze liefde voor paarden heeft ons samengebracht. Samen met onze zoon Mathijs, dochter Evie en hond Balou wonen we in het pittoreske Schellinkhout. Ik ben natuurgeneeskundige voor dieren en vanaf jongsaf aan al gek op dieren. Door de komst van Felix, mijn eigen paard, ben ik mij gaan verdiepen in natuurlijke geneeswijzen toen Felix een steeds terugkerende longontsteking kreeg. Waarom krijgt hij dit steeds en wat zit hierachter? Sinds ik de opleiding volgde, is de dierenarts niet meer voor de klachten van Felix teruggekomen. Ik heb me steeds verder ontwikkeld.

In 2017 ben ik in aanraking gekomen met de 100% zuivere etherische oliën van dōTERRA en sinds 2018 werk ik met deze oliën bij dieren bij specifieke klachten en om hun in balans te houden.

“Ik geloof dat de natuur alles heeft om het lichaam beter te maken. Ik vind de reguliere methodes, ondanks dat ze veel kunnen, teveel alleen op de symptomen inzetten en niet het gehele dier in beschouwing neemt. Daarbij zijn sommige medicatie een regelrechte aanval op het lichaam en daar is het lichaam niet op berekend. Ik geloof in het zelfhelende vermogen van het lichaam en door middel van natuurlijke middelen kan ik het lichaam hiermee ondersteunen. Het is mijn doel om zoveel mogelijk te helpen. Instinctief weten dieren heel goed wat ze op dat moment nodig hebben en zullen altijd voor natuurlijke middelen kiezen. Nu dieren niet meer altijd in een natuurlijke omgeving verblijven, wil ik ze graag hierbij ondersteunen.”

Ik ben HBO-afgestudeerd Natuurgeneeskundige voor Dieren en lid van de BCND (vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke Geneeswijzen voor Dieren). Ik krijg altijd complimentjes hoe goed en rustig ik met dieren omga en dat dieren ook naar mij toekomen. Naast mijn liefde voor dieren ben ik gek op reizen, lezen, wellness-dagje en altijd nieuwsgierig om nog meer te leren.