Zytoscan

De Zyto scan is een apparaat dat de energie van een mens of dier meet en bio feedback geeft. Het meet biomarkers (energiepunten) in je lichaam. Je krijgt dan precies te zien waar jij of je dier niet in balans bent en welke oliën en/of supplementen jou kunnen helpen om weer in balans te komen. Het mooie van de Zyto scan is dat het niet alleen aangeeft waar je fysiek niet in balans bent maar eigenlijk op mentaal en emotioneel gebied. Het fijne van de oliën is dat ze op ieder gebied werken.

Een ZYTO-scanner biedt een manier om meer te weten te komen over je lichaam en de algemene toestand ervan. Hiertoe worden honderden items gescand met behulp van digitale handtekeningen die worden aangeduid als biomarkers en virtuele items.

Sommige van de gescande dingen omvatten:
– Lichaamsorganen
– Tanden en botten
– Zenuwstelsel
– Spieren
– Gewrichten
– Hormonen
– Hersenen
– Chemicaliën
– Verbindingen
– Stimuli die lichaamsfuncties beïnvloeden, zoals ziekteverwekkers, elektromagnetische velden, allergenen, levensstijl, metalen en voedsel.

Als je eenmaal weet of een bepaald systeem zwak of gebrekkig is, kun je stappen ondernemen om je systemen op natuurlijke wijze te ondersteunen, waardoor je gezondheid enorm verbetert. Zo informeert de ZYTO- scan je over de exacte soorten etherische oliën en supplementen van doTerra die jouw individuele lichaam nodig heeft.

Een ZYTO-scan krijgen is een snel en eenvoudig proces dat helemaal geen pijn veroorzaakt. Het enige wat je hoeft te doen, is de houder vast te houden voor de duur van de scan. Dit kan ongeveer 3 minuten duren en je zult je waarschijnlijk niet van de scan bewust zijn. Het is zo eenvoudig als dat!

Buiten de standaard scan, zit er ook een Wellness scan op. De Wellness scan geeft info over 4 belangrijke lichaamssystemen en inzicht over je levensstijl.

De lichaam systemen die worden doorgelicht zijn:
1) Het ontgiftingssysteem
2) Spijsverteringssysteem
3) Hormonaal/ endocrinesysteem
4) Immuunsysteem

De levensstijl scan geeft info over:
1) Dieet / voeding
2) Vochthuishouding
3) Ontstekingen
4) Mentale en emotionele stress
5) Slaap
6) Chemische stress

Na de scan krijg je het uitgebreide rapport ook via de mail toegestuurd om thuis op je gemak nog eens te lezen.

Wil je een afspraak maken voor een Zyto Balance Scan voor jouw dier of voor jezelf, klik dan op de button. De prijs van een Zyto Balance Scan is €35,- (als je de oliën/supplementen bestelt dan is de scan gratis). De reiskosten bedragen 0,25 per km als de afstand verder is dan 10 km vanuit mijn huisadres in Schellinkhout.